Stolové odrody hrozna

distrubúcia viniča a vinohradnícke služby

skcsendehu

rehabilitačné pomôcky na sedenie

Majú obvykle veľké strapce a veľké sladké bobule s pevnou dužninou. Nie je u nich kladený príliš veľký dôraz na vysoký obsah aromatických látok v bobuliach a nie sú vhodné na výrobu vína

Charakteristika

stolové hrozná

  • Obsahuje veľké množstvo sacharidov
  • Má antioxidačné účinky
  • Dodáva mozgu energiu a tým podporuje učenie a koncentráciu
  • Reguluje zrážanie krvných doštičiek, obmedzuje tvorbu zrazenín a zvyšuje prietok krvi
  • istý typ hrozna dokáže zastaviť poškodzovanie DNA
  • Má močopudné účinky (vyplavuje škodlivé látky z tela)
  • Zachováva pokožku hladkú a pôsobí proti tvorbe vrások
  • Detoxikuje hrubé a tenké črevo
  • Pomáha pri zápche
  • Vplýva na proces tvorby novej krvi, bojuje proti málokrvnosti
  • Čistí tráviacu sústavu
  • Prevencia pred rakovinou hrubého čreva a kardiovaskulárnymi ochoreniami
  • Vitamíny posilňujú imunitný systém
  • Bojuje proti Alzheimerovej chorobe
  • Znižuje vysoký krvný tlak a cholesterol
  • Pozitívne pôsobí na pružnosť ciev
  • Neutralizuje vylučovanie histamínu
  • Pôsobí ako mierne preháňadlo
  • Ideálna náhrada sladkostí

 

Chcete sa niečo opýtať?

Polia označené (*) sú povinné.
Priložte súbory (nepovinné)
Limit veľkosti každého súboru je 10.0 MB
    captcha
    Reload

    Vinič | Hrozno | Vinohrady | Služby Vinič | Hrozno | Vinohrady | Služby

    | www.vinteko.sk |
    media: Pixabay, HiClipart, PngAAA, Pexels
    , VINTEKO

     

      created by: Marek Sarvas - výroba stránok